Sähköpostilistat

TKO-wiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

TKO-älyllä on useita eri sähköpostilistoja. Tällä sivulla on tarkoitus selventää niiden käyttötarkoitusta, ei opettaa ihmisiä käyttämään majordomon listoja.


Keskeiset listat

Jäsenlista

 • jasenet(at)tko-aly.fi
 • lista on tiedotusvastaavan vastuulla

Jäsenlista on TKO-älyn virallinen tiedotuskanava. Tällä listalla tulee mainostaa jokaista jäsentapahtumaa sekä tiedottaa opiskelijoita koskevista asioista. Listalla tiedotetaan yhdistyksen sekä yhdistyksen hallituksen kokouksista. Listalle voi kirjottaa vapaasti kaikki listalla olijat, listan ulkopuoliset joutuvat moderointiin.

Listalla ei tule mainostaa yleisiä bileitä eikä TKO-älyn ulkopuolisia tapahtumia. Matlu-järjestöjen bilemainostamista voidaan sallia harkinnan mukaan. Listalle ei myöskään lähetetä yksittäisiä rekrytointiviestejä, mutta yliopiston rekrytointipalvelua listalla voidaan mainostaa.

Aktiivilista

 • aktiivit(at)tko-aly.fi
 • lista on tiedotusvastaavan vastuulla

Aktiivilista on TKO-älyn aktiivien keskustelukanava. Tällä listalla käsitellään järjestön asioita ja nostetaan esille seikkoja, joita hallituksen tulisi kokouksissaan käsitellä kuten esimerkiksi erilaiset tapahtumat ja excursiot. Listalla voidaan tehdä myös päätöksiä, joita ei kokouksiin asti voida viedä esimerkiksi aikataulukiireistä johtuen. Listalle voi kirjottaa vapaasti kaikki listalla olijat, listan ulkopuoliset joutuvat moderointiin.

Listalle kuuluvat TKO-älyn hallituksen lisäksi kaikki virkailijat ja vanhat puheenjohtajat sekä muut vanhat aktiivit, jotka listalle ovat halunneet jäädä. Syksyllä myös jokainen uusi tuutori lisätään listalle, ellei hän tätä vastusta. Erityisistä syistä listalle voidaan lisätä myös joku muu henkilö, mikäli hän osoittaa erityistä aktiivisuuttaan TKO-älyssä vaikkeivat aiemmat perusteet täyttyisikään.

Hallituslista

 • hallitus(at)tko-aly.fi
 • lista on tiedotusvastaavan vastuulla

Hallituslista on TKO-älyn hallituksen varsinaisten jäsenten ja varajäsenten lista. Tällä listalla voidaan ottaa esille joitakin arkaluontoisia asioita sekä varmistaa, että pöytäkirjaan päätyi juuri se mitä kokouksissa sanottiin. Lista on myös tarkoitettu ensisijaiseksi yhteydenottopaikaksi ulkopuolisille tahoille, elleivät he tiedä ketä hallituksen jäsentä erityisesti tavoittelevat. Listalle voi kirjottaa vapaasti kuka tahansa, se on myös virallinen yhteydenottokanava hallitukseen päin.

Vapaa-aika -lista

 • vapaa-aika(at)tko-aly.fi
 • lista on tiedotusvastaavan vastuulla

Vapaa-aika -lista on TKO-älyn ns. spämmilista. Tälle listalle voi kuka tahansa postittaa minkä tahansa tapahtuman mainoksia ja ilmoituksia. Listalla voi halutessaan myös koittaa kerätä kavereita mukaan johonkin kiinnostavaan tapahtumaan, vaikkei se keskusteluun ehkä sovikaan. Listalle voi kirjottaa vapaasti kaikki helsinki.fi-osotteista kirjoittavat, muut joutuvat moderointiin.

Fuksilista

 • fuksit(at)tko-aly.fi
 • lista on fuksivastaavien vastuulla

Listalle lisätään kaikki tuutorit sekä fuksit jotka eivät aktiivisesti kiellä lisäämistä. Listalla on lähinnä fukseille suunnattua tiedotusta, mahdollistaa suoramarkinnoinnin fukseille sekä suuremman käyttöasteen kun ei tarvitse pelätä jäsenlistalla majailevien jäärien kommentaareja. Teoriassa listalle voidaan lisätä ketä tahansa muitankin, asian tiimoilta kannattaa ottaa yhteyttä fuksivastaavaan.

Tuutorilista

 • tuutorit(at)tko-aly.fi
 • lista on fuksivastaavien vastuulla

Tuutorien sisäinen keskustelukanava, lähinnä FT-asidoien käytnnönjärjestelyihin liittyen (tuutorikoulutukset, fuksisuunnistuksen rastit, jne). Sisältö on osajoukko aktiivilistasta.

Rekrylista

 • rekry(at)tko-aly.fi
 • lista on yritysvastaavan vastuulla

Rekrylistalle lähetetään kaikki TKO-älyn yhteistyökumppaneilta tulevat rekrymainokset. Listalle lähetään myös tiedot tulevista harjoittelu- ja gradupaikoista. Listalle lähetettävät viestit tulee lähettää osoitteeseen yritysvastaava(at)tko-aly.fi.

Muita lähilistoja

Abi-infolista

 • ml-abi-infot(at)helsinki.fi
 • lista on tällä hetkellä Sinin alla, ei varsinaisesti TKO-älyn domainia

Abi-infolistalle kerätään ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita pitämään satunnaisia abi-infoja, mm. eri ml-ainejärjestöjen abi-infovastaavat. Abi-infotilaukset voi välittää sinne.