Tapahtumakalenterin käyttö

TKO-wiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tapahtumakalenterin tapahtumia voivat hallinnoida kaikki virkailijat omalla kirjautumistunnuksellaan, kunhan käyttäjätasoksi on määritelty 'virkailija', 'jäsenvirkailija' tai 'ylläpitäjä'.

Tapahtumaa luodessa/muokatessa kannattaa huomioida muutama tyypillinen ongelmakohta:

  • "Tapahtumaan voi ilmoittautua" pitää ruksata, jos tapahtumalle on ilmoittautumisaika.
  • Jos tapahtumalla on ilmoittautumisaika, sillä pitää olla myös peruuttamisajan alku- ja loppuaika. Tyypilliset arvot näihin saa asetettua Javascript-napeilla käyttöliittymässä.
  • Käytettäessä "valintaruutu"-tyyppistä syötekenttää, pitää ruudulle antaa sekä kysymys että yksi vastausvaihtoehto. Esimerkiksi: "Olen fuksi?" => "Kyllä". Jos vastausvaihtoehtoa ei anna, vastaukset eivät näy myöhemmin oikein.

Jos haluat kuvittaa tapahtumaa, voit tehdä sen käyttäen XHTML:ää tapahtuman kuvauksessa. Käytä korkeintaan 500 pikseliä leveitä kuvia, jotta layout ei mene rikki, ja tee niistä muutenkin kevyitä ladata. Kuvat kannattaa mielummin uploadata TKO-älyn sivuille hallintakälin kautta (http://admin.tko-aly.fi) kuin linkata muualta Internetistä.

Käytä kuvia lisätessä (tai muuten kikkaillessa) aina validia XHTML:ää! Esimerkiksi:

<p style="text-align: center"><img src="http://tko-aly.fi/attachments/files/16/I-Want-You-Flat.jpg" alt="I want you!" /></p>