Verkkosivujen sisällön päivitys

TKO-wiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Virkailijoilla on pääsy verkkosivujen (http://tko-aly.fi/) hallintakäyttöliittymään osoitteessa http://admin.tko-aly.fi/login . Järjestelmään kirjaudutaan omilla TKO-äly-tunnuksilla, eli samoilla kuin tapahtumakalenteriin. Päivitysoikeudet on kaikilla, joille on asetettu statukseksi "virkailija", "jäsenvirkailija" tai "ylläpitäjä". Jos et pääse päivittämään, mutta haluaisit, ota yhteyttä ylläpitoon yllapito@tko-aly.fi.

Hallintakäyttöliittymässä sivuja muokataan pääasiassa yksinkertaisella wikimäisellä Haml-merkkauskielellä. Voit myös uploadata sivustolle kuvia tiedostot-osiosta, jolloin niiden URL:ksi tulee jotain http://tko-aly.fi/attachments/files/7/lantto.jpg kaltaista. Kuvia kannattaa uploadata tätä kautta myös silloin, kun haluat käyttää niitä tapahtumakalenterin tapahtumakuvituksena.

Täysin uusien sivujen luominen ja lisäys navigaatioon onnistuu tällä hetkellä pelkästään palvelimella komentoriviltä. Päätason navigaation muutokset täytyy myös käsin luoda tapahtumakalenterin valikkoon, joten näissä tilanteissa ota yhteys ylläpitoon.